Serie A: a nyáron távozna az Atalanta kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb hírek szerint a nyáron távozni fog az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Atalanta együttesétől a klub kulcsjátékosa, Teun Koopmeiners.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Teun Koopmeiners 2021 nyarán igazolt az Atalanta csapatához az AZ Alkmaartól, és hamar megtalálta a helyét a Serie A-ban is, ahol az első pillanattól kezdve meghatározó figurává nőtte ki magát. A holland játékos évről-évre egyre fontosabb láncszemévé vált a bergamói együttesnek, amelynek színeiben épp a mostani idényben hozza a legeredményesebb számait, de könnyen lehet, hogy ez az utolsó szezonja az Atalantánál, legalábbis a játékos legfrissebb nyilatkozatából erre lehet következtetni:

Közöltem az Atalanta vezetőivel, hogy a nyáron távozni szeretnék. Bízom benne, hogy idén lesznek olyan lehetőségeim, amelyeket megfontolhatok. Csodás időszakot töltöttem az Atalantánál, és remélem, hogy egy jelentős összeget kapnak majd értem.

A hírek szerint Koopmeiners iránt bőven akad is érdeklődő, a Serie A-ból a beszámolók alapján a Juventus szeretné őt a soraiban tudni, de a források szerint számos Premier League élcsapat kívánságlistáján is előkelő helyet foglal el a 26 éves középpályás.

Teun Koopmeiners az Atalanta színeiben eddig 112 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt pedig 26 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2027 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 40 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: a nyáron távozna az Atalanta kulcsjátékosa! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.