Serie A: a Tottenham védőjével erősítene az AC Milan! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese a Tottenham védőjével, Emerson Royallal erősítené meg a keretét a nyár folyamán.

(Photo by Sebastian Frej/MB Media/Getty Images)

A legfrissebb sajtóértesülések szerint a nyár folyamán az AC Milan vezetősége mindenképp szeretne erősíteni a jobbhátvéd poszton. A beszámolók alapján erre az egyik legfőbb kiszemeltjük nem más, mint a Tottenhamben futballozó Emerson Royal. A brazil játékos klubváltása nem is tűnik valótlannak, egyrészt azért, mert a hírek szerint a Tottenham kész elengedni őt egy megfelelő ajánlat esetén, másrészt pedig Ange Postecoglou sem számol vele meghatározó játékosként a Tottenham hosszú távú terveiben. Mindezt jól mutatja, hogy a 25 éves játékos ebben az idényben sem tudott állandó szerepet kiharcolni magának, főképp a védelmet sújtó gyakori sérülések ellenére is “csupán” összesen 23 meccsen 1319 percet tölthetett a pályán, és így is sokszor balhátvédként, vagy középhátvédként kellett megállnia a helyét.

Emerson Royal 2021 nyarán került a Tottenhamhez, akik 25 millió euróért igazolták le őt a Barcelonától. Az angol klub színeiben azóta 100 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólig és 2 gólpasszig jutott. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: a Tottenham védőjével erősítene az AC Milan! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.