Serie A: a West Ham középpályását szemelte ki az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szeretné leigazolni a West Ham United középpályását, Tomas Souceket.

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

A legfrissebb olasz sajtóértesülések szerint az Intert vezetőedzője, Simone Inzaghi a nyári átigazolási időszakban Tomas Soucekkel szeretné megerősíteni csapata középpályáját. A tréner ugyanis szeretne ezen a poszton egy magas és fizikális játékost is a keretében tudni, erre pedig a cseh középpályást tartja a megfelelő jelöltnek. A döntés hátterében az a tény is állhat, hogy Souceknek a most futó idény végéig van érvényes szerződése a West Ham Uniteddel, és jelenleg nem is nagyon szólnak arról a hírek, hogy az angol csapat megkereste volna őt bármilyen hosszabbítási ajánlattal, amit a milánói klub szeretne is kihasználni, mivel a télen már szabadon tárgyalhatnának vele az esetleges közös folytatásról.

Tomas Soucek 2020 nyarán került a West Ham United gárdájához, akik 16,2 millió euróért igazolták őt le a Slavia Prahától. A klub színeiben azóta 165 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 26 gólig és 9 gólpasszig jutott. Piaci értékét 35 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub