Serie A: marokkói válogatott középpályás a Napoli célkeresztjében! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben jártas Rudy Galetti értesülései szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli a marokkói válogatott Sofyan Amrabatra vetett szemet, aki jelenleg a Manchester Unitednél futballozik kölcsönben…

Rudy Galetti információi alapján a Napoli szeretné szerződtetni Sofyan Amrabatot a nyári átigazolási időszak folyamán. A marokkói válogatott középpályás jelenleg a Fiorentinától játszik kölcsönben a Manchester Unitednél. Bár az angol csapatnak opciós joga van a véglegleges megvásárlásához, de nem élnek ezzel. Szerződése egyébként 2025 nyaráig köti még a firenzei alakulathoz, a transfermarkt pedig 22 millió euróra becsüli a piaci értékét.

Sofyan Amrabatot nagy reményekkel vette kölcsön a Manchester United, a marokkói válogatott középpályás azonban nem tudta megvetni a lábát a kezdőben. Mindent egybe véve eddig 23 mérkőzésen lépett pályára az aktuális szezonban a klub színeiben.

fociclub

A Serie A: marokkói válogatott középpályás a Napoli célkeresztjében! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.