Serie A: világbajnok védőt igazolt a sereghajtó! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Salernitana együttese hivatalos oldalán bejelentette a világbajnok középhátvéd, Jérome Boateng leigazolását.

Hosszú ideje pletykálták, hogy Jérome Boateng iránt a Salernitana gárdája érdeklődik, miután a sereghajtó csapatnál mindenképp szerettek volna erősíteni a védekezésen. Végül ez a transzfer az átigazolási időszak lezárultát követően össze is jött, és bejelentették, hogy Boateng a salernói csapatnál folytatja a pályafutását. A világbajnok játékosnak az elmúlt fél szezonban nem volt klubja, miután tavaly nyáron lejárt a szerződése a Lyonnal. Ezt követően cikkeztek arról, hogy visszatérhet korábbi sikerei helyszínére, a Bayern Münchenhez, ahol több védő is sérüléssel bajlódott, de a bajor sztárcsapat végül nem igazolta le Boatenget, aki így klub nélkül maradt egészen idáig.

Jérome Boateng pályafutása során a Hertha Berlin, a Hamburg, a Manchester City, a Bayern München és a Lyon csapatában szerepelt. Új állomáshelyén az idény végéig szóló szerződést írt alá.

fociclub

A Serie A: világbajnok védőt igazolt a sereghajtó! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.