Sikeres volt a fellebbezés Rebic eltiltása ellen

A hétfői meghallgatást követően a bizottság nyilvánosságra hozta a döntést.

Mint ismert, Rebic a március 14-én rendezett Napoli elleni 1-0-ra elveszített mérkőzés hosszabbításában azonnali piros lapot kapott Fabrizio Pasqua játékvezető sértegetése miatt. Akkor a 27 éves játékos 2 meccsre szóló eltiltást kapott a játékvezetővel szemben tanúsított tiszteletlen magatartása miatt. Az eltiltásból 1 meccset már letöltött a Fiorentina ellen az előző fordulóban.

A Milan ügyvédjei nemrég benyújtották a fellebbezést a kétmeccses eltiltás ellen.

A MilanNews szerint a hétfői fegyelmi tárgyaláson sikeres volt a Milan fellebbezése, így Rebic eltiltását 1 mérkőzésre csökkentették. ezen felül a játékosnak 15 ezer eurós pénzbüntetést kell fizetnie.

A sikeres fellebbezés eredményeképpen a horvát válogatott támadó Pioli rendelkezésére állhat a szombati Sampdoria elleni mérkőzésen.

Egyébként az ügyre van precedens: november végén egy Benevento-Juventus mérkőzésen Alvaro Morata kapott azonnali piros lapot, miután tiszteletlen megjegyzésekkel illette a játékvezetőt – szintén Fabrizio Pasquát. A spanyol csatárt akkor szintén 2 meccsre tiltották el, azonban a fellebbezésnek köszönhetően 1 meccsre plusz pénzbírságra csökkentették a büntetést.