Sport: A sportállamtitkár Milák Kristófról posztolt

„Üdv, 2024! Jövünk!” – írta ki a Facebookra Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár. Az üzenethez egy képet csatolt, amin Milák Kristóf úszóval mosolyog.

„Senki nem tudja felvenni vele a kapcsolatot, képtelenség vele kommunikálni” – ezt mondta Milák Kristófról az úszóválogatott szövetségi kapitánya a Sport1 műsorában december közepén. Sós Csaba szerint a szövetség még azt sem tudja, hogy az olimpiai bajnok sportoló épp hol lakik, de arról is beszélt, hogy nem is viselkedhetnek rendőr módjára, nem vonulhatnak ki Milákhoz, ha ő még nem akar visszatérni.

Log into Facebook

Ahogyan a hvg.hu is beszámolt róla, a 23 éves Milák Kristóf egy egészen elképesztő sorozat után vonult a nyárra pihenőre, indoklása szerint sem fizikálisan, sem mentálisan nem volt abban az állapotban, hogy vállalni tudja a felkészüléssel járó terhelést. Szeptember 4-én tért volna vissza az uszodába, és úgy volt, hogy az októberi világkupa-fordulón már versenyez, három nappal előtte azonban azt jelezte edzőjének, hogy nem indul.

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Az úszó jön. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni.

Milák Kristóf volt 2023 egyik legnagyobb rejtélye: úgy eltűnt ugyanis, hogy még az úszószövetség sem tudta, mi van vele.

Írta a HVG

A Sport: A sportállamtitkár Milák Kristófról posztolt bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.