Sport: Ön igényelt jegyet a foci-Eb-re? Most leellenőrizheti, kapott-e!

A jegyértékesítés december 4-én kezdődött – azonban az európai szövetség már előző nap megnyitotta a regisztrációs és jelentkezési oldalt – és 12-én zárult. Aki ebben az időszakban nem adta le jegyigényét, az gyakorlatilag lemondhat róla, hogy élőben szurkoljon a magyar válogatottnak.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette, kik azok, akik jegyhez jutottak a 2024-es Európa-bajnokságra. Az UEFA a beérkezett jegyigényekről sorsolás útján döntött. Arról, hogy ön jegyhez jutott-e, ide kattintva bizonyosodhat meg. A biztonság kedvéért az európai szövetség levélben is értesíti a szerencséseket, aki azonban nem fizeti ki határidőn belül a belépők árát, az elesik a lehetőségtől. Az így felszabadult jegyeket még bárki megkaphatja, aki regisztrált, így az se keseredjen el, aki most nem jutott belépőhöz.A magyar válogatott június 15-én kezdi meg a kontinensviadalt Svájc ellen Kölnben, majd négy nappal később Stuttgartban a házigazda Németország lesz a mieink ellenfele. A csoportot Skócia ellen zárja Marco Rossi legénysége június 23-án, szintén Stuttgartban.

Az UEFA sorsolással döntött a jegyek sorsáról.
Arra előzetesen is lehetett számolni, hogy hatalmas lesz az érdeklődés a jegyek iránt, ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott zsinórban a harmadik kontinensviadalra kvalifikálta magát, ráadásul az 1986-os világbajnokság óta először tette meg mindezt egyenes ágon. Marco Rossi csapata csoportelsőként jutott ki a németországi Eb-re.

Írta a HVG

A Sport: Ön igényelt jegyet a foci-Eb-re? Most leellenőrizheti, kapott-e! bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.