Sport: Szoboszlai hétvégén már játszhat, Szalah viszont hosszabb időre kidőlt

Lijnders a csapat legnagyobb sztárjáról, Mohamed Szalahról is beszélt, akinek az egyiptomi válogatott Ghána elleni mérkőzésén sérült meg a combizma. A góllövőlistát 14 góllal vezető Szalah sérülése a vártnál súlyosabb, combizom szakadás miatt pedig legalább 3-4 hetet biztosan ki kell hagynia.

A Liverpool másodedzője, Pepijn Lijnders szerint Szoboszlai Dominik készen áll a visszatérésre, a hétfői edzésen jó teljesítményt nyújtott.

– mondta Jürgen Klopp másodedzője. A magyar válogatott csapatkapitánya a Newcastle ellen 4–2-re megnyert mérkőzésen sérült meg, a 64. percben bal combját fájlalva hagyta el a pályát.

A Liverpool szerda este a Fulham vendége lesz a Ligakupa-elődöntő visszavágóján. Az első mérkőzést a „vörösök” nyerték meg 2–1-re, így minimális előnnyel várják a folytatást. Vasárnap az FA-Kupában van jelenése a Liverpoolnak, az Anfield Roadon fogadják a Norwich City csapatát.
Hétfőn velünk edzett, de csak egy kispályás, egyérintős meccsen játszott, ahol jól teljesített és jól is érezte magát, később pedig a sporttudományi csapattal végzett némi extra munkát. Készen áll a visszatérésre, de a szerda még túl korai lenne neki, így ha nem történik semmi baj, hétvégén már játszhat
Pepijn Lijnders, az angol labdarúgó-bajnokságot (Premier League) vezető Liverpool másodedzője kedden ismét sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, hogy Szoboszlai Dominik hétvégén újra pályára léphet.

Írta a HVG

A Sport: Szoboszlai hétvégén már játszhat, Szalah viszont hosszabb időre kidőlt bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.