Susót ezúttal a Real Madriddal hozták szóba

Állítólag Alessandro Lucci, a játékos ügynöke felajánlotta Susót a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnak.

Mint ismert, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egy évre eltiltotta a Milant a nemzetközi porondon való szerepléstől, miután a klub a 2014 és 2017 közötti időszakban megszegte a pénzügyi előírásokat. A sajtóban megjelent hírek szerint a kizárás miatt több kulcsjátékos jövője kérdésessé vált. Nemrég a Corriere dello Sport arról írt, hogy Leonardo Bonucci iránt a Manchester City, a Chelsea és a Paris Saint-Germain érdeklődik, most pedig Susót a Real Madriddal boronálták össze.

A Marca beszámolója szerint Alessandro Lucci felajánlotta Suso játékjogát a Real Madridnak. Érdekesség, hogy a spanyol támadó korábban az U20-as és az U21-es korosztályos válogatottban is együtt dolgozott Julen Lopetegui vezetőedzővel, aki nemrég vette át a Királyi Gárda irányítását. Továbbá Suso éppen a spanyol szakvezető irányítása alatt mutatkozott be a felnőtt válogatottban egy Oroszország elleni felkészülési mérkőzésen.

A spanyol lap megjegyzi, hogy még nem ismert a Real Madrid szándéka Suso megszerzése kapcsán, azonban a játékos szerződésében egy 40 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, amely külföldi klubokra érvényes.

Suso egy hónapja nyilatkozta, hogy boldog a Milanban és örömmel marad, ha a klub a továbbiakban is számít rá.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS