Szaúd-Arábia: bajnokságon belül válthat csapatot az Al-Nassr sztárja! – sajtóhír

Lapértesülések szerint Szaúd-Arábiában szenzációnak is beillő klubváltásra készül Sadio Mané, aki az Al-Nassr együttesétől az Al-Ittihad-hoz kerülhet.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk már, a szenegáli kiválóság számos forrás szerint is akár egy év elteltével távozhat a szaúdi sztárcsapattól, például azért, mert Cristiano Roanldóval sem felhőtlen kapcsolata.

Egyes beszámolók szerint a 32 esztendős játékos ha el is hagyja az Al-Nassrt, egy másik helyi sztárcsapathoz, az Al-Ittihadhoz kerülhet, amely kérdés nélkül teljesítené a 103-szoros szenegáli válogatott játékos fizetési igényeit.

Helyi források szerint Manét kölcsönvenné az Al-Ittihad, amely ezzel megadná a lehetőséget az Al-Nassr együttesének, hogy újabb külföldi sztárjátékost igazoljon a keretébe – Általános vélekedés szerint, az Al-Nassr vezetőségét pontosan ez a lehetőség az, amely igazán motiválja Mané elpasszolásában…

fociclub

A Szaúd-Arábia: bajnokságon belül válthat csapatot az Al-Nassr sztárja! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.