Szegény Harry Kane, napi tízezer fontos szállodában lakik Münchenben

A nyáron igazolt Harry Kane a Tottenhamtől a Bayern Münchenhez, de még nem talált megfelelő házat családjának, ezért kénytelen szállodában laknia, ami már egy millió fontjába került.

A 30 éves angol válogatott Harry Kane bemutatkozása remekül sikerült új csapatában, az első tíz Bundesliga-mérkőzésen 15 gólt szerzett. Szombaton mesterhármast ért el a Dortmund ellen. Ha így folytatja, akkor megdöntheti Robert Lewandowski egy szezonban 41 gólos Bundesliga-rekordját.

A góllövés mellett úgy látszik nincs ideje lakásnézésre, ezért kénytelen családjával a luxus Vier Jahreszeiten Kempinskiben lakni, amely München egyik legdrágább szállodája. A The Sun szerint Kane napi 10 ezer fontot (4,2 millió forint) fizet éjszakánként a lakosztályért, s augusztusi érkezése óta egy millió fontot (423 millió forint) költött szállásra.

Azért nagyon nem kell sajnálni a világklasszis labdarúgót, mert 415 ezer fontot keres hetente, ami majdnem napi 60 ezer font (több mint 25 millió forint) , amiből telik lakosztályra.

Írta a Magyar Hírlap