Szerződést hosszabbít a Tottenham fiatal középpályása – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapata készen áll hosszabbítani fiatal játékosával, Pape Matar Sarral.

 (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

A Tottenham Hotspur közel áll ahhoz, hogy új, hosszú távú szerződést kössön a szenegáli középpályással, Pape Matar Sarr-ral, írja az angol The Athletic.

Sarr bár combsérülést szenvedett a Bournemouth elleni bajnoki mérkőzésen – ahol gólt is szerzett – megállapodott az észak-londoni klubbal egy új szerződésről. Bár a kontraktust hivatalosan még nem írták alá, hamarosan megtörténhet a bejelentés.

A Tottenham nagyon szerette volna bebiztosítani Sarr jövőjét, miután Destiny Udogie is a hónap elején  új, 2030 júniusáig szóló szerződést írt alá a klubnál. A lépés elismerné Sarr kiváló teljesítményét az idei szezonban, mivel Ange Postecoglou egyik legfontosabb játékosává nőtte ki magát. A Spurs eddigi 20 bajnoki mérkőzéséből 16-on kezdett, a Premier League-ben pedig ezt a szezont megelőzően csak kétszer lépett pályára. A Bournemouth elleni gól volt a 21 éves játékos második találata a szezonban, miután augusztusban a Manchester United elleni 2-0-s hazai győzelem alkalmával is betalált.

Sarr számára azonban csalódást keltő mérkőzés volt a Bournemouth ellen a sérülése miatt, ami azt is jelentheti, hogy kihagyhatja a jövő hónapban Elefántcsontparton megrendezésre kerülő Afrikai Nemzetek Kupáját.

fociclub

A Szerződést hosszabbít a Tottenham fiatal középpályása – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.