Szerződést hosszabbított a Fehérvár saját nevelésű támadója – HIVATALOS

A Fehérvár hivatalos bejelentést tett tehetséges támadója jövőjét illetően…

 

A Fehérvár hivatalos honlapján számolt be róla, hogy meghosszabbította saját nevelésű tehetséges támadója, Tóth Tamás Vid szerződését.

A 19 éves csatár 2017 óta a Fehérvár különböző korosztályos együtteseiben szerepelt. Tóth 2023 őszén a Siófokkal kötött kooperációs megállapodás keretében az NB II-ben 13 bajnokin lépett pályára, a téli felkészülést viszont már a Fehérvárnál dolgozta végig, majd az első tavaszi bajnokin, a ZTE otthonában kezdőként debütált az NB I-be, és az MTK Budapest ellen az első gólját is megszerezte az élvonalban.

“Nagyon boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbítottunk a Vidivel. Saját nevelésű játékosként nagyon sokat jelent nekem a klub, hiszen végig itt nevelkedtem és kaptam meg a lehetőséget, hogy fiatalon bemutatkozzak az élvonalban, így nagy öröm számomra, hogy hosszútávon is számol velem a klub. Az őszi félévem nem igazán úgy sikerült, ahogy szerettem volna, a téli felkészülésem viszont jól sikerült, így az első csapatban szerepelhetek, be tudtam mutatkozni és megszerezni az első gólomat is az NB I-ben. A célom az, hogy az elkövetkezendő időszakban minél több játéklehetőséget kapjak, amit meg tudjak hálálni gólokkal, gólpasszokkal, a csapattal pedig sikeresen szerepeljünk és minél előrébb végezzünk a tabellán” – mondta el a játékos az új szerződés aláírását követően.

fociclub

A Szerződést hosszabbított a Fehérvár saját nevelésű támadója – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.