Szétszedték a Partizánt

partizan vujasinovics

A szerbek utolsó bástyája is elesett. A vezetőedző után, a játékosok is sorra távoznak.

partizan vujasinovics

Vujasinovics és a játékosok 2/3-a távozott már

Mint ismeretes a Partizán Belgrád is nehéz helyzetben van, (ahogy a Crvena Zvezda és a Radnicki Kragujevác is). A vezetőedző, Vladimir Vujasinovics a Reccótól kapott egy visszautasíthatlan ajánlatot, így június elején ő távozott először, azóta a játékosok is tovább álltak.

Dimitris Tikas (Vouliagmeni), Gavril Subotics (Posillipo), Nemanja Vico (Vouliagmeni), Danilo Adzics (Primorac), Lukas Gilen (lejárt a szerződése) és mint tegnap megírtuk, Drasko Gogov is elhagyta a csapatot, a junior vb- és Eb-győztes Pécsen folytatja. Két játékost is külföldre csábítanak, hiszen válogatott fiatal kiválóságát, Nikola Jaksics Dubrovnikba, míg Dimitrij Risticsevics (kapus) Franciaországba folytathatja.

Mint látszik, a következő idényre teljesen kicserélődik az alakulat, hiszen legalább nyolc játékost kell pótolni a nem is olyan régen kinevezett 30 éves (!) Zoran Milenkovicsnak. Nagy kérdés, hogy a következő szezonban mire lesz képes a belgrádi alakulat, mely csapat 2011-ben még Európa tetején állt, hiszen ekkor hódította el az Euroliga serleget.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS