Szóbeli egyezség a Milan és a Frankfurt között Rebicről

A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége Ante Rebic végleges megvásárlásán dolgozik és van egy szóbeli egyezség a felek között.

Rebic az előző 12 mérkőzésén 10 alkalommal vette be az ellenfél kapuját és január óta kulcsfontosságú szerepet tölt be a csapatban. Az eredeti egyezség szerint a Milan 2021. június 30-ig vette kölcsön a horvát válogatott támadót.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja szerint van egy szóbeli megállapodás a Milan és az Eintracht Frankfurt vezetősége között, amelynek értelmében Rebic 25 millió euróért lehet végleg a piros-feketéké. Az újságíró hozzátette, hogy ezt az egyezséget még Paolo Maldini és Frederic Massara hozta tető alá.

Időközben a MilanNews arról számolt be, hogy a Milan kapcsolatba lépett Rebic ügynökével, Fali Ramadanival és a megbeszélés fő témája a horvát csatár jövője volt, de például egy másik ügyfél, Luka Jovic is szóba került.

A Milan célja egyértelműen az, hogy végleg megtartsa Rebicet és azonos áron szeretné elcserélni André Silvával, aki az idény 2. felében kiválóan teljesített a Frankfurtban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS