T. Silva: “Csodálatos lenne visszatérni a Milanba”

Thiago Silva, a Paris Saint-Germain brazil védője nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy napon visszatérjen korábbi csapatához, a Milanhoz.

A brazil válogatott hátvéd három szezont töltött Milánóban, majd 2012 nyarán mintegy 42 millió euróért Franciaországba szerződött. Silva összesen 119 tétmérkőzésen viselte a piros-fekete mezt.

“A Milan a szívemben van és örökre ott marad. Nagy szurkolója vagyok a csapatnak és folyamatosan figyelemmel követem a történéseket. Az olasz és az európai labdarúgásnak is szüksége van az igazi Milanra. Sajnos hosszúnak tűnik az út, de felmerülhet néhány probléma, amikor ilyen sok változás megy végbe. Ez sohasem könnyű a játékosoknak, a klub menedzsmentnek, de legfőképpen az edzőnek sem.” – mondta Thiago Silva a La Gazzetta dello Sportnak.

“Gattuso a tökéletes személy ebben a pillanatban. Ő ugyanaz a Gattuso, mint aki volt. Könyörtelen, kemény és soha nem adja fel. Nagyszerű munkát végez és ő jelenti a pluszt. Scudetto? Továbbra is a Juventus a legerősebb. A Milannak még mindig hiányzik valami, legalább két nagyszerű játékos.”

Thiago Silvát az Olaszországba való visszatérés lehetőségéről is kérdezték.

“Soha nem könnyű a jövőről beszélni, de a futballban soha nem mondhatod, hogy soha. Bármi lehetséges. Hogy mondhatnék nemet a Milannak? Egy olyan csapatnak, amelyet örökre a szívembe zártam. Csodálatos dolog lenne visszatérni a Milanba és talán ott befejezni a pályafutásomat.” – tette hozzá a 33 éves védő.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS