Találkozz a Sóvirág című előadás szereplőivel!

A Tünet Együttes Sóvirág című előadását tavaly ősszel mutatta be a társulat a Vígszínház Házi Színpadán. Az azóta teltházas és fesztiváldíjas darab alkotói a 20. előadáson túl fantasztikus visszajelzéseket és köszönetnyilvánításokat kaptak.

Fahidi Éva, Cuhorka Emese valamint Szabó Réka, az előadás rendezője ezért döntöttek úgy, hogy április 28-ra közönségtalálkozót szerveznek az előadás játszóhelyén, ahol mindenki megoszthatja érzéseit a darabbal kapcsolatban és felteheti kérdéseit az alkotóknak. Az est moderátora Tompa Andrea lesz.

Találkozz a Sóvirág című előadás szereplőivel!

Közönségtalálkozót szervez a Tünet Együttes a Sóvirág című előadásához április 28. este hat órára a Vígszínház Házi Színpadára. Az áprilisban és májusban is a Vígszínház repertoárján lévő előadás korábbi nézői kérték, hogy nagyon szívesen beszélgetnének a darab résztvevőivel, alkotóival. Éppen ezért az április 27-i, valamint 29-i előadás közti napon, április 28-án hat órától közönségtalálkozót tartanak. Az est moderátora Tompa Andrea, kritikus, a Színház című folyóirat főszerkesztője lesz.

Az esemény ingyenes, de a beszélgetésre a gyorgyi(at)tunetegyuttes(dot)hu címre kérik a regisztrációt elküldeni a férőhelyek biztosítása érdekében. A 06-70-635-28-03-as telefonszámon is fogadják a regisztrációt.

Facebook esemény

Forrás: www.egeszsegtukor.hu – RSS