Tapasztalt dán védő igazolt az NB I-be – HIVATALOS

A magyar bajnokságban (OTP Bank Liga) újonc létére magabiztosan szereplő Diósgyőri VTK fontos igazolást jelentett be…

 

A Diósgyőri VTK hivatalos oldalán közölte, hogy szerződtette az egykori dán korosztályos válogatott hátvédet, Marco Lundot.

A 27 esztendős hátvéd hazájában az Esbjerg és az Odense csapatait erősítette, míg az elmúlt három évet a Norrköping együttesénél töltötte. Lund az eddigi pályafutása során 164 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, valamint korábban tagja volt a dán korosztályos válogatottaknak is.

“A DVTK egy izgalmas klub, ezért bólintottam rá az ajánlatukra a több lehetőség közül. Az elmúlt napokban többször is beszéltem a sportigazgatóval és a vezetőedzővel, akiknek a szavaiból azt szűrtem le, hogy egy rendkívül ambiciózus klub szeretne leigazolni. Ehhez hozzáteszem, hogy megérkezésem után láttam a lenyűgöző infrastruktúrát, boldog vagyok, hogy itt lehetek. Elsődleges célom, hogy a lehető legtöbbet tegyem hozzá a csapat teljesítményéhez. Szeretném, ha már tavasszal előrébb lépnénk a tabellán, és a következő idényben pedig még jobbak lennénk. De haladjunk lépésről lépésre, minél hamarabb álljon össze a csapat, valósítsuk meg a szakmai stáb elképzeléseit, és akkor biztosan fejlődni fogunk” – nyilatkozta az új igazolás.

fociclub

A Tapasztalt dán védő igazolt az NB I-be – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.