Távozhat a Serie A kiesőjelöltjének csapatkapitánya – sajtóhír

Az idény végén szerződése lejártával elhagyja az olasz bajnokságban (Serie A) bennmaradásért küzdő Udinesét a gárda rutinos csapatkapitánya…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a szerződéshosszabbítási ajánlat ellenére az Udinese rutinos középpályása, Roberto Pereyra erősen fontolóra vette a csapattól való távozását. Az argentin légiós első sorban Európában szeretne maradni, de akár a hazatéréstől sem zárkózna el.

A 33 esztendős labdarúgó annak idején hazájában a River Plate-ben nevelkedett, majd a Friuliani először 2011-ben vitte Európába. Pereyra 2014 és 2016 között a Juventust szolgálta, majd négy éven át az udineiek tulajdonsa másik csapatánál, az angol Watfordnál játszott, 2020-ban tért vissza ismét hozzájuk. Pereyra a két megszakítás alatt összességében 226 alkalommal lépett pályára a csapat színeiben, ezalatt 27 gólt és 37 gólpasszt regisztrált. Az aktuálisan tartó idényben négy-négy góllal és gólpasszal próbálta segíteni csapata boldogulását, de az Udinese négy fordulóval a vége előtt a kieső zónában tanyázik.

Pereyra 2014 és 2019 között 19 alkalommal lépett pályára az argentin válogatottban, a nemzeti színekben két gólt szerzett barátságos meccseken.

fociclub

A Távozhat a Serie A kiesőjelöltjének csapatkapitánya – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.