Theo: “Nagyon fontos volt, hogy nyerjünk”

Theo Hernández, a Milan francia balhátvédje boldogan nyilatkozott a Benevento elleni győzelem után és kiemelte a 3 pont megszerzésének jelentőségét.

A piros-feketék 2-0-ra győztek az újonc Benevento ellen és Theo állította be a végeredményt, aki 29 bajnokin az ötödik gólját szerezte az idei szezonban. A 23 éves balhátvéd ezen kívül 5 asszisztnál tart.

“Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést, a hátralévő meccseink mind döntő fontosságúak lesznek. Harcolnunk kell és mindent beleadni, hogy elérjük a célkitűzésünket.” – nyilatkozta Hernández.

“A gólom fontos találat volt, mert ezzel megdupláztuk az előnyünket, de ami a leginkább számít, az a csapat által elvégzett munka. Megmutattuk, hogy tudunk jól játszani és most a következő mérkőzésre kell összpontosítanunk. A Milan-Juventus egy fantasztikus mérkőzés.”

“Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sok gólt szereztem, sokkal tartozom az edzőnek és nagyon hálás vagyok neki. Önbizalmat adott a pályán. Továbbra is keményen kell dolgoznom és gólokat szerezni.”