Tíz év után távozhat a ZTE meghatározó játékosa – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók és ügynöke elmondása szerint a Zalaegerszeg játékosa tíz év után nyáron elhagyni készül az együttest…

A Nemzeti Sport információi szerint az idény végén távozik a Zalaegerszeg saját nevelésű játékosa, Bedi Bence, aki nem szándékozik meghosszabbítani a lejáró szerződését, mivel új kihívásokra vágyik.

“Tíz éve futballozik Zalaegerszegen, szeretné magát máshol is kipróbálni. Bízom benne, hogy sikerül neki külföldön csapatot találni, az az elsődleges cél, ha ez nem sikerülne, akkor jöhet szóba másik magyar klub” – erősítette meg a lap értesüléseit a játékos menedzsere, Dragan Szekulkics.

A 27 éves középpályás 2014-ben került fel az utánpótlásból a ZTE első csapatához, és 2015 februárjában, a Békéscsaba ellen játszotta az első bajnoki meccsét a csapatban, az NB II-ben. A másodosztályban 135 meccsen 12 gólt szerzett a ZTE-ben, főszerepet játszott abban, hogy 2019-ben kiharcolta a csapat feljutást. Azóta az NB I-ben 133 mérkőzésen hat gólt szerzett. Tavaly Magyar Kupát nyert a ZTE-vel és a jelenlegi idényben is alapembernek számít, 22 NB I-es meccsen egy gólt és négy gólpasszt ért el eddig ebben az évadban.

Ügynöke elmondása szerint több magyar csapat érdeklődik iránta, de a fő cél az lenne, hogy a középpályás külföldre igazoljon.

fociclub

A Tíz év után távozhat a ZTE meghatározó játékosa – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.