Több kulcsemberére sem számíthat Montella?

Giacomo Bonaventura és Carlos Bacca is a csapattársaktól külön edzett szombaton, így mindkét játékos esetében nagy a bizonytalanság a pályára lépést illetően a Roma ellen.

Bonaventura az Empoli elleni meccsen sérült meg és így egy fontos láncszem esett ki a középpályáról. Néhány nappal ezelőtt úgy tűnt, hogy Jack felépülése jó ütemben halad és bevethető lesz a Roma ellen, viszont még szombaton sem végzett teljes értékű edzésmunkát Milanellóban.

A Sky Italia szerint kérdéses Bonaventura játéka a Farkasok ellen és nagy valószínűséggel Bacca sem állhat Montella rendelkezésére.

Lapadula helye biztosnak tűnik középcsatár poszton, viszont a középpálya összeállítása okozhat némi fejtörést Montella számára. Juraj Kucka eltiltott, a sérülésből lábadozó Matias Fernandez ugyan edzett az elmúlt napokban, de nem tudni, hogy milyen erőnléti állapotban van. A várakozások szerint Mario Pasalic és Manuel Locatelli az első perctől kezdve a pályán lesz, a fennmaradó egy helyért pedig Jacken és Matin kívül két játékos harcol, José Sosa és Andrea Bertolacci.

A Milan hétfő este 21:00-kor a Roma ellen lép pályára a 16. forduló zárómérkőzésén.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS