Több kulcsemberét is elveszítette a csapat

Az eltiltások és a sérülések jelentős fejtörést okozhatnak Stefano Pioli számára a soron következő Atalanta elleni mérkőzésen, amelyet pénteken este rendeznek a San Siróban.

Nincs megállás, a Rossoneri két nap múlva újra pályára lép, méghozzá az Atalanta ellen és Olaszország két legjobb formában lévő együttese találkozik egymással. Úgy tűnik, hogy a Milan számos meghatározó játékosa nélkül fog szembeszállni a bergamóiakkal.

Theo Hernández és Ismael Bennacer eltiltás miatt biztosan kihagyja a mérkőzést, miután a Sassuolo ellen mindketten sárga lapot kaptak és ez volt a szezonbeli ötödik figyelmeztetésük, amelyet automatikusan 1 meccs eltiltás követ. Ráadásul Andrea Conti és Alessio Romagnoli is megsérült az első játékrészben és nem tudták folytatni a játékot a tegnapi mérkőzésen.

Pioli nagyon rossz hírt közölt a Sassuolo elleni győzelem után Romagnoli állapotát illetően. Az olasz tréner elmondta, hogy a csapatkapitánynak izomsérülése van és szinte biztosra vehető, hogy ki kell hagynia a szezon hátralévő néhány mérkőzését. Conti térdproblémával bajlódik, az ő állapotát rövidesen értékelik.

Ezen kívül Leo Duarte és Mateo Musacchio is a sérültek listáján szerepel már jó ideje. Jó hír, hogy Samu Castillejo felépült és nagy az optimizmus, hogy játékra kész állapotban lesz az Atalanta ellen.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS