Többen is érdeklődnek Theo Hernández iránt

Theo Hernández fontos alappillérévé vált a Milannak és az érdeklődések ellenére a klub vezetőségének egyáltalán nem áll szándékában megválni tőle.

Hernández neve először a nyár elején merült fel, amikor kiszivárgott egy kép arról, amint Paolo Maldini személyesen egyeztetett a játékossal Ibizán. Nem sokkal később a francia játékos aláírt a Rossonerihez és a klub mintegy 20 millió eurót fizetett érte. Spanyolországban sok kritikával illették a Real Madrid vezetőségét, amiért ilyen könnyedén lemondtak Theóról, aki bizonyította, hogy nagy potenciál rejlik benne.

A 22 éves balhátvéd szeptember végén mutatkozott be a Milanban és azóta kirobbanthatatlan a kezdőcsapatból. Theo 24 tétmeccsen 6 gólt illetve 2 gólpasszt jegyzett és többször is a forduló legjobbjai között szerepelt. Ennek ellenére védekezésben még van hová fejlődnie, de támadásban nagyon hasznos és veszélyes.

A Calciomercato jelentései szerint az elmúlt hetekben több ügynök és közvetítő is érdeklődést mutatott, valamint információt kért Theo Hernándezről, ugyanakkor a Milan vezetősége egyértelművé tette, hogy a játékos nem eladó.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS