Tonali csalódottan nyilatkozott a meccsről

Sandro Tonali, a Milan középpályása a Lazio elleni 4-0-s vereség után elmondta, hogy vissza kell nyerniük azt a szellemet, ami eddig megvolt a csapatban és ami az előző idényben egészen a Scudettóig repítette őket.

“Nagyon fájó érzés így veszíteni és négy gólt kapni. Rosszul kezdődött számunkra a mérkőzés, már az első 5 percben gólt kaptunk és onnantól kezdve minden összejött a Laziónak. Ezer dolgot mondhatnék, de egyszerűen nem teljesítettünk a tudásunknak megfelelően.” – reagált Tonali.

“Nagyon keveset tettünk és túl sok lehetőséget adtunk az ellenfélnek. A Laziónak szinte minden támadása veszélyes volt a kapunkra, ezért csak arra kell koncentrálnunk, hogy keményen dolgozzunk. Jelen pillanatban ezt kell tennünk.”

“Vissza kell nyernünk azt a csapatszellemet, ami az előző szezonban nagy lendületet adott és sikerre vezetett minket. Vissza kell térnünk arra az útra, amin voltunk és mindenki részéről keményebb munkára van szükség. Egységes csapatként kell haladnunk egyetlen cél érdekében.”

“Nagyon csalódottak vagyunk és sajnáljuk a szurkolóinkat, akik mindig mellettünk álltak és fantasztikusan szurkoltak nekünk. Ez egy szerencsétlen meccs volt, de erősnek és egységesnek kell maradnunk.”

A csapat a következő fordulóban, vasárnap a Sassuolót fogadja a San Siróban.