Tonali engedélyt kért Gattusótól a 8-as mezre

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Sandro Tonali néhány nappal ezelőtt felvette a kapcsolatot Gennaro Gattusóval és nem akármilyen ügyben.

A 20 éves középpályás kedden este már Milánóban volt és szerdán vesz részt a kötelező orvosi vizsgálatokon. Ezt követően a Casa Milan felé veszi az irányt és aláírja a szerződését a klubbal. Nemrég már beszámoltunk arról, hogy Tonali a 8-as mezszámot választotta. Ezt a számot korábban olyan legendák viselték, mint Frank Rijkaard, Roberto Donadoni, Marcel Desailly vagy éppen Gennaro Gattuso.

A Gazzetta a mai számában egy érdekes történetet osztott meg Tonaliról a mezszámának kiválasztásával kapcsolatban. A 20 éves középpályás néhány nappal ezelőtt felvette a kapcsolatot Gattusóval és előzetesen engedélyt kért tőle. Tonali udvariasan és tiszteletteljesen megkérdezte, hogy viselheti-e a 8-as mezszámot a Milanban. Természetesen Gattuso igent mondott és áldását adta a mezszámra, amelyet korábban több mint egy évtizedig hordott.

Egy álom válik valóra Tonali számára, hogy a gyerekkori kedvenc csapatában futballozhat a példaképének egykori mezszámában.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS