Tonali: “Fontos volt ez a győzelem a csapatnak”

Sandro Tonali, a Milan középpályása elmondta, hogy a csapatmorál fenntartása érdekében nagy jelentősége volt, hogy sikerült nyerni a Verona ellen. Az olasz középpályás a legjobban teljesítő játékosok között volt a mérkőzésen, amelyen győzelmet érő gólt szerzett.

A csapat idegenben 2-1-re legyőzte a Veronát a 10. fordulóban és 1-1-es állásnál a 81. percben Tonali vette be az ellenfél kapuját, amellyel sikerült megszerezni a három pontot. Tonali a meccs lefújása után a DAZN mikrofonjainak nyilatkozott.

MILYEN NAGY SÚLYA VAN AZ EHHEZ HASONLÓ MÉRKŐZÉSEK MEGNYERÉSÉNEK?
“Úgy gondolom, hogy ez sokat nyom a latban. Az előző szezon után tudtuk, hogy mit jelent itt nyerni a Bentegodi stadionban. Jól akartunk ismét teljesíteni, hiszen 2022-ben veretlenek vagyunk idegenben a bajnokságban. Boldogok vagyunk, hogy meg tudtuk nyerni a mérkőzést.”

A GÓLT MEGELŐZŐEN PIOLI LE AKART CSERÉLNI ÉS MESSIAST PÁLYÁRA KÜLDENI… LÁTTAD?
“Nem vettem észre, talán jobb is így. Nagyon örülünk a szurkolóinknak, hiszen az idegenbeli mérkőzésekre is nagyon sokan elkísérnek minket és hatalmas segítséget nyújtanak a csapatnak a támogatásukkal.”

A MÁJUSI DUPLÁD UTÁN ÚJRA GÓLT SZEREZTÉL A VERONA ELLEN…
“Májusban kicsit más volt a helyzet, mert akkor a Scudettóért ment a verseny a szezon végén. Mindenesetre úgy gondolom, hogy a mostani győzelem fontossága nem áll távol az előző szezonbeli veronai sikerétől. Fontos volt ez a győzelem számunkra és a morál fenntartása érdekében.”

VIDEÓ: Sandro Tonali győzelmet érő gólja a Verona ellen