Toni Kroos: A magyar csapat magasabb szintet képvisel, mint a skót

A német középpályás ennek ellenére bizakodó a jövő szerdai meccsel kapcsolatban.

FOCI-EB 2024

A magyar labdarúgó-válogatott zsinórban harmadszorra jutott ki az Európa-bajnokságra. Marco Rossi együttese az A jelű négyesben kapott helyet a házigazda Németország, Svájc és Skócia mellett. Kövesse velünk a kontinenstornát, a legfontosabb hírekről cikksorozatunkból értesülhet!

A cikksorozat támogatója az Euronics

Az LG OLED AI nem hagyja, hogy lemaradj a meccs egyetlen részletéről sem.

hirdetés

A házigazda német válogatott 5-1-re legyőzte a skótokat a 2024-es Európa-bajnokság pénteki, müncheni nyitómeccsén. A kiütéses győzelem után Toni Kroos mondta el a véleményét a mérkőzésről.

„Meg tudtuk valósítani, amit elterveztünk, jó nyitómecset szerettünk volna és jól is akartunk játszani. Mindkettő megtörtént. Az ellenfelünk nem volt topformában, de nagyon nagy győzelmet arattunk, amelyhez a korai gól is kellett – fogalmazott a mérkőzés utáni interjúban a középpályás az M4 Sporton.

„Megvan a lendület, jó lenne ezt az irányt tovább vinni a következő meccsekre. A következő csapat mindenképpen egy osztállyal magasabb szintet képvisel, mint a skót válogatott, meglátjuk, hogyan alakul a folytatás” – tette hozzá a kontinenstorna után visszavonuló Kroos.

A magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd Stuttgartban előbb június 19-én a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

(Nyitókép: AFP / Fabrice Coffrini)

Írta a HVG

A Toni Kroos: A magyar csapat magasabb szintet képvisel, mint a skót bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.