Tovább folytatódik Divock Origi lejtmenete, ezúttal Amerika a következő állomás – sajtóhír

Angliában és Olaszországban sem találta meg a számításait, így Amerikában folytatja a pályafutását Divock Origi, az egykor szebb napokat is megélt belga támadó…

(Photo by Jacques Feeney/Offside/Offside via Getty Images)

Ki ne emlékezne a Liverpool 2019-es Bajnokok Ligája menetelésére, ahol a csapat az elődöntőben az FC Barcelona ellen hozta össze az álomfordítást az Anfielden, a csapat belga csatára, Divock Origi hősies góljainak köszönhetően. A Vörösök csatára ráadásul ezt követően a döntőben is betalált, így válva felejthetetlen alakká a klub történelmében.

Ennek fényében különösen váratlanul alakul a 28 éves támadó sorsa ezt követően, hiszen Divock Origi jelenleg az amerikai élvonalba készül, ahol a LAFC készül őt leigazolni, miután sem a Nottingham Forest, sem pedig az AC Milan színeiben nem tudott maradandót alkotni az elmúlt szezonok folyamán.

Divock Origi jelenleg Milánóban játszik, azonban csapata azon van, hogy még a tél folyamán átköltöztessék őt Los Angelesbe egy újabb kölcsönjátékra.

A legfrissebb beszámolók szerint a játékos idén nyárig kerül kölcsönadásra.

fociclub

A Tovább folytatódik Divock Origi lejtmenete, ezúttal Amerika a következő állomás – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.