Újabb érdeklődő, Donnarummát akarja a Man. City

Olasz sajtóértesülés szerint a Premier League-ben jelen pillanatban a harmadik helyen álló Manchester City bejelentkezett a Milan kapusáért, Gianluigi Donnarummáért.

Donnarumma 16 évesen és 8 hónaposan mutatkozott be a Milan felnőtt csapatában tavaly októberben egy Sassuolo elleni mérkőzésen. Az olasz kapus azóta 43 meccsen védte a piros-feketék kapuját és rövidesen ő lehet a klub történetének legfiatalabb játékosa, aki eléri az 50. tétmeccset a csapatban. A 17 éves kapus iránt korábban olyan gigász csapatok érdeklődtek, mint az FC Barcelona, a Manchester United vagy éppen a Chelsea. Donnarumma ezúttal a Manchester City figyelmét keltette fel a remek teljesítményével – számolt be erről a Sky Sport Italia péntek este.

A Milan háza táján jelenleg egy tulajdonosváltás van folyamatban és úgy tűnik, hogy az új tulajdonosok mindenképpen szeretnék megtartani a kulcsjátékosokat, többek között Donnarummát is. Az olasz válogatott hálóőr februárban fogja betölteni a 18. születésnapját és a hírek szerint már elkészült az új szerződése, amely szezononként 3 millió eurós fizetést garantál számára.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS