Újabb szörnyű eset az Eb-n: Súlyos állapotban van a Wembley-ben lezuhant szurkoló

A Sky Sports beszámolója szerint az UEFA is vizsgálja már azt a szimorú esetet, amelyre a vasárnap délutáni csoportmérkőzésen került sor.

A Wembley-stadion egyik szóvivője elmondása szerint egy hazai szurkoló az Anglia-Horvátország találkozó kezdősípszava után nem sokkal zuhant le az egyik lelátóról.

“Megerősíthetjük a zuhanás tényét. A néző azonnali orvosi ellátást kapott, majd súlyos állapotban szállították kórházba. Az UEFA-val együtt azon dolgozunk majd, hogy a történtek teljes kivizsgálást kapjanak” – mondta a szóvivő. Az UEFA – személyiségi jogokra hivatkozva – sem közölte, ki volt súlyos baleset kárvallottja.

Helyszíni beszámolók szerint az egyik terasz korlátján esett át a pórul járt szurkoló, majd a betonra zuhant és a drukkerek arra panaszkodtak, hogy a segítség nem érkezett meg időben.

Az angolok 1-0-s győzelmével véget ért találkozót– amely 2019 novembere óta az első angliai válogatott meccs volt, amelyen szurkolók is lehettek – 18497 drukker figyelte a helyszínen. Az UEFA reményei szerint az Eb ugyancsak londoni, július 11-i döntőjén már mintegy 90 ezren szurkolhatnak majd a Wembley-ben.