Újrakezdődtek a tárgyalások Tanganga ügyében

Olasz sajtóinformációk szerint Paolo Maldiniék újra kapcsolatba léptek a Tottenham vezetőségével Japhet Tanganga szerződtetése ügyében.

Néhány héttel ezelőtt a 23 éves angol játékos már szerepelt a Milan vezetőségének célpontjai között a védelem megerősítése érdekében, azonban akkor nem történt érdemi előrelépés a transzfer megvalósulása felé. Most a klub újabb kísérletet tesz az átigazolási időszak utolsó másfél hetében.

Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano arról számolt be, hogy újrakezdődtek a tárgyalások a Milan és a Tottenham vezetői között Tanganga klubváltása ügyében.

Az elmúlt órákban a Rossoneri kapcsolatba lépett a Spursszel a megegyezés érdekében. A Milan vezetősége a kölcsönüzletet preferálja vásárlási opcióval, míg a londoni együttes végleges eladásban gondolkozik a saját nevelésű középhátvédet illetően. Maldiniék megkísérlik nyélbe ütni az üzletet és most folyamatban vannak az egyeztetések az átigazolási formuláról és a feltételekről.

Romano hozzátette, hogy a Milan számára Tanganga a prioritás a védelembe. A 23 éves játékos a Spurs utánpótlásában nevelkedett, 2020 januárjában került fel az U23-as csapatból és ekkor debütált a Premier League-ben. Tanganga eddig 43 meccsen lépett pályára a Tottenhamben, a szerződése 2025 nyaráig szól.