Utcai Harcos döntő: mit jósolnak a csillagok

Elérkezett a nagy nap!
A Magyar Utcai Harcosok Országos Szövetsége által szervezett döntő kapunyitásáig már csak órákban mérjük az idő múlását.

Tennivaló még így is akad bőven azért, hogy a közönség egy nagyon jól megszervezett gálának lehessen szemtanúja.
Nem feledkezünk meg azonban a sportolókról sem, akik nagyon kemény munkával érték el azt, hogy a selejtezők győzteseiként a budapesti Körcsarnok ringjében küzdjenek meg a súlycsoportonkénti egy millió forintos fődíjért és a csodálatos másfél méteres serlegért a Horfer serleg jóvoltából.
Tallóztunk kicsit az interneten, és megkerestük mit mondanak a csillagok a mai nap hőseiről. Mindent bele srácok!

OROSZLÁN (Sokorai Viktor)
Jellemző tulajdonságai:
Nagylelkűség, segítőkészség, bátorság, szabadságvágy, vitalitás, erő, tisztesség, széles látókör, hiszékenység.

Sporthoroszkóp:
A látványos, divatos sportok, amiket lehetőleg csillogó és drága ruhákban lehet űzni? Oroszlánunk biztosan ott található. Talán a leglustább jegy, nem szeret igazán sportolni, neki ez is a fényűzés egyik módja. Lehet, hogy a sportcentrum szaunájában hamarabb ráakadunk, mint a kínlódók között a testépítő teremben. A szereplés lehetőségét látja a különleges, olykor nyakatekert testhelyzetekben és a csodás képességek elsajátításában.

Horoszkóp 2007.03.03
Egy rendkívül pörgős napra számíthatsz, sok tevékenykednivalód akad ezen a napon. Most ne zárkózz be a négy fal közé, légy aktív és kreatív, sikeres leszel!

SZŰZ (Major Sándor, Kovács Gábor)
Jellemző tulajdonságai:
Rendszeretet, szorgalom, tökéletességre törekvés, a munka túlzott szeretete, kritikusság, célszerűség, ész, alkalmazkodó képesség, visszahúzódás.

Sporthoroszkóp:
Szűz szülöttünk valószínűleg a precizitást igénylő, igényes sportágak között fog válogatni. A teremben végezhető, nem túl balesetveszélyes irányzatokban örömet lel. Természetes gyógymódot lát a jógában. Első dolga életrendjének és táplálkozási szokásainak tudatosítása és szabályozása, aztán a pozitív gondolkodás elsajátítása. Mindig az egészségre, mint létező valóságra gondoljon. Jelen élethelyzetei okának és cselekedetei következményeinek kristálytiszta elemzése mellett fordítson időt a lelki feloldódásra. A szavakkal való gondolkodás mellett tapasztalja meg az érzékfeletti dimenziók átélését is.

Horoszkóp 2007.03.03
A mai napon önmegvalósító és büszke vagy, magabiztosan haladsz a céljaid megvalósítása felé. Nem vagy félénk, nem hagyod, hogy bárki is keresztezze az utadat.

BAK (Kiss László, Jánosi László)
Jellemző tulajdonságai:
Kötelességtudat, alaposság, konokság türelem, kitartás, logika, pesszimizmus, parancsolgatás, territorialitás.

Sporthoroszkóp:
A lehető legmagasabbra akar feljutni. Az önfegyelmet és a koncentrálást nem kell megtanulnia, mert ezekkel együtt született. A versenyzés, a kihívás a célratörő Bak szülöttnek maga a menny. Elsősorban versenysportokat űz, de a jógában is célt és hivatást keres. Ez magyarázza, hogy legalább olyan sokan jógáznak a Bak-szülöttek közül és jutnak fel a "csúcsra", mint a Skorpió-szülöttek közül, akik viszont inkább a "mélység" megtapasztalását tűzték ki célul. A Bak tudományosan közelíti meg a sportokat és a jógát, mint minden egyebet. Módszeres, rendszeres tanulmányokat folytat, konkrét eredményeket vár.

Horoszkóp 2007.03.03
A dolgaid most egy kissé lelassulhatnak, és néhány Rád váró akadályt is le kell küzdened. Légy kitartó, most erre a tulajdonságodra lesz a legnagyobb szükséged!

KOS (Hosszú Ferenc)
Jellemző tulajdonságai:
Temperamentumos, kezdeményező, határozott, aktív, hirtelen haragú, makacs, nyugtalan, ambiciózus, agresszív.

Sporthoroszkóp:
A Kos hajlamos az önérvényesítésre, de könnyen elfeledkezik másokról. Ezért legfőbb feladata az, hogy odafigyeljen a másik ember igényeire is. Ne akarjon mindenáron győzni. A csapatjátékokban erősen fejlesztheti jellemét, ajánlható számára minden olyan sport, ahol a csoportszellem közös győzelemhez vezet.
Fontos, hogy megtanuljon lazítani. El kell sajátítania a teljes izomzat tudatos elernyesztését. Figyelje meg külön-külön az izmait és gyakorolja az izomfeszítés-izomlazítás technikáját. Szüksége van arra, hogy energiáját kiadós, intenzív fizikai tevékenységgel levezesse. Neki mindenképpen sportolnia kell. Kocogás, futás, atlétika, erőgyakorlatok mind alkalmasak erre. De ne végezzen fejenállást, mert könnyen a fejébe szalad a vér. A többi fordított testhelyzetet is csak óvatosan gyakorolja.

Horoszkóp 2007.03.03
Légy óvatos a közlekedésben, mert ezen a napon többször is balesetveszélyes helyzetben találhatod magad, és váratlan hivatalos ellenőrzésekre is számíthatsz.

IKREK (Kis Sándor)
Jellemző tulajdonságai:
Kíváncsiság, intellektualitás, kreativitás, nyughatatlanság, szeszélyesség, fekete-fehér gondolkodás.

Sporthoroszkóp:
A koncentrációt és összeszedettséget jelentő sportágakban jeleskedhet a legjobban, ezek formálják jellemét. A kíváncsiság hajthatja a jógához, mint minden egyébhez. Eleinte új sportot vagy tornát lát benne, bár a jóga valójában több, mint torna. Később a "belső csendet" keresi és csapongó gondolatokkal teli elméjének "kiüresítésé".

Horoszkóp 2007.03.03
A lelki problémák lassan elmúlni látszanak. Ezek az utóbbi időben egy kissé lehangolóvá tették az életed. Anyagilag egy nagyon sikeres napra számíthatsz.

RÁK (Szuhányi Gyula, Ács László, Felföldi Szabolcs)
Jellemző tulajdonságai:
Háziasság, hűség, tisztaság, védelmezés, takarékosság, érzékenység, hagyománytisztelet, sebezhetőség.

Sporthoroszkóp:
A nedves jegyű, hold dominanciájú Rák kedveli a nedves sportokat, de alapjában véve eléggé kényelmes természetű. Szeret otthon ülni, és olyan sportokat végezni, ami nem túl megterhelő. Fantáziáját megragadja a jóga körüli titokzatosság, és vágyat érez az érzékfeletti világ megtapasztalására. A spirituális jóga irányzatok neki valók.

Horoszkóp 2007.03.03
A mai napon megélheted a teljességet. Egy nagyon boldog, békés, elégedett napra számíthatsz. Használd ki minden percét ennek a nagyon kedvező időszaknak!

BIKA (Nagy Roland)
Jellemző tulajdonságai:
Célorientált, birtoklási vágy, flegmatikusság, makacsság, konzervativizmus, kényelmesség, ingerlékenység, következetesség, vidámság jellemzi.

Sporthoroszkóp:
Ha jógázni kezd, a biztonságot, nyugalmat, mozdulatlanságot, ellazultságot, harmóniát keresi. Legfőbb jógafeladata értékrendjének átalakítása. Gondoljon arra, hogy az anyagi világ múlandó. Ne ragaszkodjék túlságosan a tárgyakhoz. A földdel és a levegővel egyaránt kapcsolódó sportok illenek hozzá. Vonzódik ugyan a sportszerekhez, de inkább a mindenséget választja. Ő az, akit a szép sportszerek vonzanak egy-egy sportághoz.

Horoszkóp 2007.03.03
Ezen a napon több akadállyal találhatod szemben magad. Ne türelmetlenkedj, pár nap, és elmúlik ez a kilátástalan helyzet, amelyben pillanatnyilag érzed magad.

NYILAS (Géczi Dániel)
Jellemző tulajdonságai:
Kalandvágy, nyíltság, kíváncsiság, megértés, ideológia, filozófia, vallásosság, felületesség, az utazás szeretete.

Sporthoroszkóp:
Fontos a figyelem összpontosításának elsajátítása, mert a Nyilas – változó minősége miatt – hajlamos a szétszórtságra. Nyilasunkat ne zárjuk be tornaterembe, engedjük szabadon. Imádni fogja a nyílt terekhez kötődő sportokat.

Horoszkóp 2007.03.03
"Légy óvatos a közlekedésben, mert most balesetveszély ""leselkedhet"" Rád. Az otthonoddal kapcsolatosan jó hírek érkeznek Hozzád, pozitív fordulatra számíthatsz."

HALAK (Madarasi Papp Miklós)
Jellemző tulajdonságai:
Együttérzés, önzetlenség, barátságosság, érzékenység, képzelőerő, fatalizmus, passzivitás, érzékenység, szerénység.

Sporthoroszkóp:
A Halak jól ismeri az érzékfeletti világot, hisz szinte állandóan a félálom állapotában létezik, ahonnét mindkét dimenzió látható, az ébrenlét és az álom egyaránt. Ha jómódú, akkor valami drágább sportot űz, de ha elveszíti vagyonát, akkor sem hagyja abba a mozgást, mivel az egyszerű erdei kocogás is elegendő számára, ha jobb nincs. Nem feltétlen társas sportok vonzzák.

Horoszkóp 2007.03.03
Sikeres nap áll előtted. Használj ki minden lehetőséget, amelyet az élet eléd tár, hiszen ezek segítségével később nagyon komoly sikereket tudhatsz magadénak.

XLsport