Van der Vaart beszólt Hernándeznek

Rafael Van der Vaart, az Ajax és a Real Madrid korábbi futballistája éles kritikával illette Theo Hernándezt és úgy véli, hogy a Milan balhátvédje egy teljesen átlagos játékos, aki azt hiszi magáról, hogy nagyon jó futballista.

Hernández 2019 nyarán 21,5 millió euróért szerződött a Milanhoz a Real Madrid együttesétől és azóta nem csupán a Serie A-ban, hanem Európában is az egyik legjobb szélsőhátvéd lett. Theo három éve alapember a Milanban és kulcsjátékosként vette ki a részét az előző szezonbeli Scudetto-sikerből.

Van der Vaart a ZiggoSportnak adott interjújában éles kritikát fogalmazott meg a Hernández-testvérekkel, a Milanban játszó Theóval és a Bayern Münchenben szereplő Lucasszal szemben

“Theo Hernández egy teljesen átlagos játékos, ahogy a testvére, Lucas is. Ez a két játékos azt hiszi magáról, hogy nagyon jók. Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem annyira jó futballisták. Szerencséjük van, hogy ilyen nagy klubokban játszanak.” – vélekedett Van der Vaart.

Van der Vaart a pályafutása során megfordult az Ajaxban, a Hamburgban, a Real Madridban, a Tottenhamben, a Real Betisben és a Midtjyllandban is, majd 2018-ban az Esbjerg együttesében fejezte be a pályafutását.