Vancsik Nándor is ringbe lép a K-1 Max gálán!

vancsik_nandor.jpg

Az egykori profi thai-box Európa-bajnok szuperfight keretein belül mérkőzik meg a dunaújvárosi k-1 max eseményen, ahol az első Max kategóriájú tournamentet rendezik. Az is kiderült, hogy Paula Mataele mellett Papp tamás is kesztyűt húz.

A dunaújvárosi Papp Tamás is kesztyűt húz június 7-én, igaz ő most egy kicsit kisebbet, mint a többiek, hiszen egy 2X5 percre kiírt MMA mérkőzésen lép ringbe egy horvát harcos ellen. Mellette még egy régi visszatérő nagy név látható a fight cardon, mégpedig a keceli Vancsik Nándor, aki K-1 Max kategóriában szintén presztízs csatán bizonyíthat.  
A ringbe lépő nagyobb nevek közül meg kell említeni Vörös Rolandot, aki kifejezetten angy esélyekkel pályáz az itthoni K-1 Max király kategóriára.

k1max.jpg

Tehát az EBF Európa-bajnoka sokak által végső esélyesként van megemlítve. Érdekes megjegyezni, hogy a szakember szerint a Max kategóriában nincsen igazán acélos hazai bunyós, mégis sűrűnek mondható a mezőny. A mostani dunaújvárosi gálán a két négyes torna győztese jut tovább. Ami azt jelenti, hogy a Petes-Győrfi-Vörös trióból valaki már a mostani rendezvényen „elvérzik” a továbbjutást illetően, ami azért érdekes, mert mindhárman erős színvonalat képviselnek, igaz egyértelműen Vörös a legtapasztaltabb! Az FSPU Hungary Kft. És a Hungarian Top Team közös rendezvényére már lehet kapni jegyeket elővételben Budapesten és Dunaújvárosban. Ami a szurkolók számára a legjobb hír, hogy a jegyek egy nagyobb része már el is fogyott, így biztosan jó lesz a hangulat, amiről még a 2x K-1 világbajnok Remy Bonjasky is gondoskodni fog.

Jegyelővétel:

Telefonos jegyfoglalás:
0630-2772474

Dunaújváros:

Neo Computers
Vasmű út 21.

Napsugár kávézó
Vasmű út.

Budapest:

Bakos Fitness
1222 Budapest, Borkő utca 12.
Telefon: 226-3492
Mobil: 06-70/342-3240
Email.: bozaibox@freemail.hu
Hétfőtől – péntekig: 8:00-22:00 óráig
Szombat: 13:00 – 18:00 óráig
Vasárnap: zárva