Varga Zsolt: a pillanatnyi forma fog dönteni

fradi20160924

A Fradi vezetőedzője nagyon bízik csapatában. A bajnokságban szeretne a legtovább menetelni, míg az Euro Kupában cél a legjobb négy.

fradi20160924

(Fotó: FTC Vízilabda/facebook)

Ahhoz képest, hogy három hete dolgozunk együtt, elégedett vagyok. – kezdte Varga Zsolt a Digi Sport Reggeli Startban – De látom, hogy mennyit kell még dolgoznunk. Gyorsan felvették a ritmust az új játékosok. Mindegyik újonnan csatlakozó játékossal kapcsolatban volt bennem kérdőjel, de nagon kellemesek az élményeim. Nagyon sokat változott a játékunk, majdnem minden támadásból tudunk veszélyesek lenni. Körülbelül 40%-ban lehet most kész ez a Fradi.

Varga hangsúlyozta: A rangadóknál kell megtalálni azt a ritmust, hogy ott is stabilak tudjunk lenni. Teljes mértékben azt érzem, hogy ez a négy csapat (Szolnok, Eger, OSC, Fradi) nagyon együtt van és az adott pillanatban a jobb forma fog dönteni.

A hétvégén Euro Kupa selejtezőt játszik az együttes. A nemzetközi porondon a legjobb négyben szeretne jutni a Fradi, így a spliti továbbjutás nem lehet kérdéses a Fradi számára.

A teljes beszélgetés:

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS