Vasárnap csodálatos időben evezünk!

 

IMG_1713-1m

Hogyan juthatunk el könnyen az egyesületekhez?! Már kihelyezésre kerültek táblák, amelyek segítenek az eligazodásban.
Lejárati pontok, lehetőségek:
Három egyesület a Rómaifürdő Telep Környezetvédő Szabadidő és Diák Vízisport Egyesület a 1031 Budapest Nánási út 53. -, a BKV Előre Sport Klub – 1039 Budapest Királyok útja 255. – és az Óbudai Sportegyesület – 1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 28. – a főút felől is megközelíthetőek. A BKV Sporttelep a part felől a Pünkösdfürdő utcán keresztül elérhető. A Multi Sportegyesülethez szintén a Rozgonyi Piroska utcán keresztül juttok el a leghamarabb, a Külker Evezős Klubhoz pedig a Szent János utca vezet le. Ezeken a pontokon tábla segíti az eligazodást. 🙂

A fő cél, hogy a parton végighaladva járjunk egyesületről – egyesületre. A rendezvényközpontban a színpadi program és sorsolások 14.00 órától veszik kezdetüket, így a vízreszállás utolsó időpontja a BKV Sportteleptől (rendezvényközponttól) lejjebb elhelyezkedő egyesületeknél 13.00 óra, a BKV sporttelepnél 13.30 óra. Köszönjük, ennek figyelembe vételét.

Böngészésre itt található az egyesületi megjelölésekkel ellátott Google térkép. Parkolásra a környező és a partra levezető utcákban a KRESZ szabályinak megfelelően lesz lehetőség.

 

Forrás: www.obudasport.hu – RSS