Visszatért Dél-Amerikába a kolumbiai válogatott csatára – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az Eintracht Frankfurt létszámfeletti támadója hazatért a dél-amerikai kontinensre…

(Photo by Joachim Bywaletz/DeFodi Images via Getty Images)

A brazil Internacional együttese a szerdai napon hivatalosan is megerősítette az Eintracht Frankfurt kolumbiai támadója, Rafael Santos Borré szerződtetését, aki két és fél európai idényt követően tért vissza a kontinensre.

A 28 éves kolumbiai válogatott csatár 2021 nyarán szerződött a német csapathoz, amely színeiben az első idényében 12, a másodikban viszont már csak három gólt szerzett. Borrét így az aktuális idényre a Werder Bremenhez irányították kölcsönben, ahol a szezon első felében 13 meccsen négy gólt szerzett, ám visszavágyott Dél-Amerikába, az Eintracht vezetősége pedig nem gördított akadályt a távozása elé.

Borré az európai kitérőt megelőzően 2017 és 2021 között 149 mérkőzésen 56 találatot termelt az argentin River Plate színeiben. Az elmúlt napokban beszámolói szerint korábbi csapata ugyancsak erőfeszítéseket tett a megszerzésére, azonban gazdaságilag képtelenek voltak felvenni a versenyt a Porto Alegre-i klub ajánlatával.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Visszatért Dél-Amerikába a kolumbiai válogatott csatára – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.