Vízer: Nem akarom magamat kinevettetni

Vizer_Laszlo_Mariusz.jpgDario Bonetti foglalja el ma az FC Sopron NB I-es labdarúgócsapatának kispadját, miután a klub többségi tulajdonosa vasárnap felbontotta Csertői Aurél, a volt edző szerződését.

Az Újpesttől elszenvedett vereség után az FC Sopron szerződést bontott Csertői Auréllal. A tulajdonos kijelölte az új szakvezetőt, az olasz Dario Bonettit, aki jó egy éve már dolgozott Sopronban.

– Csertői Aurél nem tudott sikeres, eredményes lenni a csapattal, ezért döntöttem a váltás mellett – mondta a Kisalföldnek Vízer László Máriusz (fotó), a csapat többségi tulajdonosa. – Nagyon rendes, szimpatikus fiatalember volt, a tavalyi év edzője. Én viszont úgy láttam, mentálisan, fejben nem tudta felrázni a társaságot. Azt el kell ismernem, hogy nem kiemelkedő a keret, de azt nem tehetem, hogy a játékosokat cserélem le. A javítás szándéka vezérel, higgyék el nekem, nem jókedvemből döntök így, nem magamat akarom kinevettetni.

A tulajdos hozzátette, azért esett Bonettire a választása, mert az utóbbi időkben a Sopron legsikeresebb edzője volt, aki talán most is fel tudja rázni a társaságot. Az olasz tréner kedd reggel áll munkába. (www.sportforum.hu)