Whiting zárt elbeszélgetésre hívta Vetteléket

F1

2016. szeptember 1. csütörtök, 17:04

Szerző: Gellérfi-Csizmadia Gergő; Fotó: Ferrari

Mielőtt a péntek esti versenyzői eligazításon az F1-es pilótákkal részletesen tárgyalnának arról, hogy mit szabad tenni védekezés közben és mit nem, a versenyigazgató privátban is beszélni akar a ferrarisokkal.

A motorsport.com helyszíni forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy Charlie Whiting versenyigazgató Monzában személyes, zártkörű találkozóra hívta Sebastian Vettelt és Kimi Raikkkönent. A téma nem más, mint Max Verstappen.

Miután a Belga Nagydíjat követően a Ferrari mindkét versenyzője elégedetlenségének adott hangot Max Verstappen manővereivel kapcsolatban, az illetékesek úgy határoztak, hogy találkozóra hívják a pilótákat, hogy részletesen fejtsék ki álláspontjukat – s ezt követően a péntek esti versenyzői eligazításon is részletesen beszélnek majd a védekező manőverekről. Az egyébként nem derült ki, hogy pontosan mikor kerül sor a zárt találkozóra.

kimi_spa16_sajtajcs

Kimi Raikkönen ráadásul nem is első alkalommal kötötte össze a bajuszt a hollanddal, hiszen korábban a magyar futamon is kritizálta Verstappen megmozdulásait – akkor egy ízben össze is értek egymással.

Forrás: www.formula.hu – RSS