Witsel ügyében augusztusban várható fejlemény

Francesco Marseglia, olasz közvetítőügynök és szakértő szerint ha Axel Witsel Olaszországba igazol, akkor a Milan mezét fogja viselni.

A közelmúltban egy olyan pletyka látott napvilágot, melyek szerint az orosz élvonalban szereplő Zenit 100 millió euróban határozta meg Axel Witsel árát.

“A Zenit 100 millió-t kér a játékosért? Az orosz klubnál belefáradtak a különböző, hamis újsághírekbe, ezért volt ez a reakció, de nyilvánvaló, hogy Witsel reális értéke nem ennyi, hanem 35-40 millió euró körül van, azonban ez az összeg a tárgyalások következtében vélhetően alkuképes. A Milant valóban érdekli a játékos, de egyelőre problémát jelent a magas ár, illetve az olaszoktól távozni is kell több játékosnak. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a klubbal, Berlusconi azon szándéka, hogy szeretne egy remek fizikumú és marketing szempontból is fontos középpályást, pontosan illik Witselre. – mondta Marseglia a FantaGazzetta.com online magazinnak.

“Tisztán látszik, hogy a Milannál nagyra tartják a játékost. Augusztus 10-ét követően bármikor kedvező hír érkezhet az átigazolással kapcsolatban, egy kölcsönvétel, kötelező megváltással is elképzelhető, Galliani rutinos vezető, tisztában van azzal, mikor, milyen ajánlattal lehet célba érni. Véleményem szerint egy 25 millió euró + 5 milliós bónusz ajánlattal el lehet kezdeni a tárgyalásokat.”

“A Juventus jelenleg nem igazán érdeklődik és mivel a Milan folyamatosan képben van, véleményem szerint, ha Witsel Olaszországba igazol, a Milan mezét fogja viselni.” – fejezte be.

(Köszönet Arató Balázsnak a remek fordításért)

Forrás: www.acmilan.hu – RSS