YBL: az irány jó

YBLZoufalNorbert01

Zoufal Norbert elégedett csapata féléves teljesítményével, azonban az YBL trénere még jobban szeretne szerepelni a tavasszal a férfi Ob I/b-ben. 

YBLZoufalNorbert01

Fotó: YBL / facebook

Eddig 12 mérkőzést játszottak le a férfi Ob I/b-ben a 2017/2018-as szezonban. Az YBL a második helyen áll a B-csoportban. Tíz győzelme mellett, egy döntetlent és egy vereséget gyűjtött az együttes.

Az eddigi teljesítményről a vezetőedző, Zoufal Norbert így nyilatkozott: “Augusztus közepén kezdtük el az edzéseket a felnőtt csapattal. Érzésem szerint nagyon jól sikerült alapozáson vagyunk túl, amit a jó eredmények talán igazolnak is. Igaz ehhez kell egy jó mentalitású csapat is, akik profi módon el is végzik dolgukat a medencében. A helyezésünk megfelelő, ott állunk ahova vártam a csapatot, nagyjából ideális pontszámmal és a rangadók is nyerve lettek ( ksi- t kivéve ) ezek alapján elégedett lehetek. A felsőház volt a minimális célkitűzés, ami úgy néz ki sikerülni is fog. Na de ismerve a társaságot és magamat ennyivel nem fogunk megelégedni és megcélozzuk az első négy hely valamelyikét. Javítani való azért van ( főleg hogyan kell vagy kéne egy agyon nyert meccset megnyerni idő előtt, meg egy kicsi fegyelem még pluszban sem ártana néha ) ezeket meg gyakorolni fogjuk. Elképesztően nehéz tavasz elé nézünk tele rangadóval, de a sportnak ez a lényege, hogy a legjobbak ellen mérettessük meg magunkat . Sérülésmentes jó felkészülést kívánok mindenkinek és YBL sikerekben gazdagot is” – fejezte be az YBL facebook oldalán.

A bajnokság február 13-án folytatódik, addig sok tréning és edzőmeccs vár a csapatra.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS