ZTE-Milan: Információk

Íme a legfontosabb tudnivalók a ma délutáni ZTE-Milan felkészülési mérkőzéssel kapcsolatban.

A MilanNews tájékoztatása szerint a Milan szombat délelőtt indul a Malpensa repülőtérről és körülbelül 11:30-kor érkezik Magyarországra. A landolást követően a csapat a szálloda felé veszi az irányt és délutánig ott marad, majd a meccs előtt a csapatbusz a ZTE Arénához érkezik. A mérkőzés kezdőrúgása 18:00-kor lesz. Az összecsapást követően a csapat elhagyja az országot és Klagenfurtba repül, majd utazik Villachba, ahol az elkövetkező napokban edzőtábor lesz.

A ZTE hivatalos kommunikációja szerint 16 órától nyitnak a stadion kapui és felhívják minden kedves kilátogató figyelmét arra, hogy időbe érkezzen, hiszen teltház lesz és több mint 10 ezer néző látogat ki a mérkőzésre. Érdemes legalább 40-45 perccel a tervezett bejutási idő előtt megérkezni. Mivel a stadion környékén limitált számú parkoló érhető el, ezért azt javasolják, hogy a nézők gyalogosan, vagy tömegközlekedéssel érkezzenek a találkozóra. A ZTE Arénában repohár rendszer működik, a tokeneket a mérkőzést követően, 20 és 21 óra között, a Pláza felőli jegypénztárban lehet visszaváltani. A bérletesek számára ingyenes a belépés, így nekik nem kell mást tenniük, mint felmutatni a 2022/23-as évadra szóló szezonbérletüket. A jeggyel érkező szurkolók mobilon felmutatva, illetve kézzel fogható tikettel is be tudnak lépni az aréna területére.

A bejelentés szerint Magyarországon a Spíler TV közvetíti a mérkőzést 17:30 kezdettel, míg Olaszországban a SportItalia adja.

A mérkőzés előtt megvásárolható Demetrio Albertini “Mesélek a Milan bajnokairól” című könyve magyar nyelven a Milanmania jóvoltából. Aki szeretne könyvhöz jutni, 15-16 óra között a vendégszektor parkolójában a buszoknál megteheti. A könyv ára 5.000 Ft.

Tervezett program:

16:00 – Megnyílnak a ZTE Aréna kapui

16.15 – ZTE utánpótlás csapatainak és játékosainak köszöntése

16:45 – ZTE 2002-es bajnokcsapatának köszöntése

17:00 – ZTE FC – a csapat és a stáb bemutatása

18:00 – ZTE FC – AC Milan kezdőrúgás

18:50 – Félidei Tánc Show