1 nap vízilabda, immár hetedszer!

Ez lesz a hetedik alkalom, amikor az UVSE vízilabdázói egy teljes napon át gyűrik egymást. Az eseményt egy gálameccs szakítja félbe majd, ahol a lilák az örök rivális Fradival csapnak össze.

2014 1nap01

Már hagyományosnak mondható az 1 Nap Vízilabda nevű esemény, amit idén is a Hajósban rendez meg az UVSE augusztus 28-29-én.

Ahogy az szokott lenni, nap közben a fiatalok, később, estefelé az idősebb generáció fogják egymást váltani a medencében. Természetesen, ahogy minden évben, úgy idén is lesz gálameccs, ahol a Fradival csap össze a klub férfi együttese.

„A legnagyobb érdeklődés az örök rivális elleni mérkőzéseinken tapasztalható, így a tavalyi LEN-Kupa remake-je utáni sikeren felbuzdulva, idén a szintén első osztályban szereplő gárdával mérkőzünk meg, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a korábbi szimpatizánsainkat ismét magunk mellett tudhassuk” – emelte ki a mérkőzés apropóját Kis József, az UVSE alapítója.

Péntek este a ma is aktív vízilabdázó Hőna Dávid az EZABESZÉD nevű formációjával lép fel, míg szombaton a gálamérkőzést megelőzően BOGI zenél.

A 24 órás torna minden programját élőben követhetik az érdeklődők a neteyes.hu online közvetítésében, az UVSE honlapján.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS