2007: megtartották az első Dr. Lasz György Emlékversenyt

DSCF0321_240.JPGIsmét nagyon jó hangulatú ökölvívó gálát rendezett a Budapesti amatőr Bokszszövetség. A zuglói Badari Bokszklub adott otthont az idei év első Dr. Lasz György Emlékversenyének.

A bemutató mérkőzések után 15 mérkőzést bonyolítottak le serdülő és kadet korcsoportban, amik igazán izgalmasak és harciasak voltak.
Mondhatni állandó vendégekkel találkoztam a nézőtéren, akik sohasem hagyják ki a gálákat. Köztük volt Gedó György olimpiai és kétszeres Európa-bajnok ökölvívónk is, aki végigizgulta a nagy csatákat.

A verseny célja volt emléket állítani a 2003-ban elhunyt Dr. Lasz Györgynek, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség volt alelnökének, a hazai és ezen belül a budapesti DSCF0383_240.JPGökölvívás kiemelkedő támogatójának, valamint versenyzési lehetőséget biztosítani kezdő és korcsoportjában csak néhány versenyen indult serdülő és kadet korcsoportú versenyzők részére.

Pajer Sándornak, a bíróbizottság elnökének szavaival élve elmondhatjuk, „nagyon jól sikerült”, aki a rendezvény végezetével megköszönte a résztvevőknek a sportszerű küzdelmeket és szurkolást.

XLsport – Orlik Zoltán