EBF: Magyar sikerek a ringben és a ringen kívül is

IMG_6061_240.JPG2007. március 25-én vasárnap Bécsben, a Lugner City Szórakoztató Központban megrendezésre került az EBF Muay Thai Európa Bajnoki címmérkőzés.

Forró hangulat, hangos szurkolótábor, lelkes nézőközönség fogadta Bécsben a Lugner City-ben a magyar versenyzőket.

Magyarországot két klub képviselte, A RE-GYM, Vörös Roland, Sebők József, Ott Éva, edzőjük: Rehák György, és a Pit Bull Team, Bertók Csaba, Veres Ádám, edzőjük: Sándor György vezetésével, de a Muay Thai harcosokon kívül a IMG_7391_160.JPGsportdiplomácia is sikert aratott.

A rendezvényen mutatták be a bécsi nézőközönségnek a Slimtrax-Promotion profi boxolóit, Belinszky "Baby" Krisztina (minimumsúly)  háromszoros világbajnokot, és Faragó Beatrix (légsúly) világbajnokot. Ők az EBF boxgáláin kapnak majd a jövőben főszerepet. A ringben Herman István mutatta be a rendkívül csinos lányokat és edzőjüket, Kiss "Toto" Zoltánt. Az emeletek karzatairól és a széksorok közül hatalmas ováció jelezte, hogy a lányoknak nagy sikerük lesz a jövőben is a férfiközönség soraiban.

IMG_6759_160.JPGA gála rendkívül kemény küzdelmekkel szórakoztatta a nézőközönséget. Az emeletről a magyar szurkolók is hangosan biztatták kedvenceiket – nemhiába.

Vörös Roland hatalmas csatában mindegyik menetben férfiasan helytállva megvédte EB címét, így az őv továbbra is a birtokában marad. Bertók Csaba is megmutatta, hogy a Pitbull nem csak harap, hanem üt és rúg is, keményen és technikásan felőrölte ellenfelét.

Azok a versenyzők, akiknek most nem emelte fel a mérkőzésvezető a kezét, szintén kitűnően helytálltak ebben a rendkívül erős mezőnyben.

IMG_7868_240.JPGAz elkövetkező napokban még többször visszatérünk a mai gálára, izgalmas interjúk a résztvevőkkel, az EBF vezetőivel, képgalériák, helyszini beszámolók a mérkőzések előtt és után, szintén rengeteg képpel.

Köszönjük a versenyzőknek a helytállást, az edzőknek a felkészítést, a szurkolóknak a bíztatást, a szervezőknek a kitűnő estét.

Gratulálunk, és várjuk együtt a folytatást!

Linkek:

Slimtrax-Promotion
RE-GYM
EBF – European Boxing Federation

XLsport – Szabó Gabriella – Ezüstszegi József