2013 után újra az Eger mellé áll a Szerencsejáték Zrt.

Ma délelőtti sajtótájékoztatóján jelentette be a ZF-Eger, hogy egykori szponzora, a Szerencsejáték Zrt. ismét támogatásában veszi a vízilabdaklubot.

Dr. Zsiga Marcell a Szerencsejáték Zrt. ügyvezető igazgatója tájékoztatta a megjelenteket arról, kapcsolatukat felújítják az Egri Vízilabda Klubbal. Szót ejtett még arról is, hogy az Eger csapatát a világ legjobbjai között tartják számon, a Szerencsejáték Zrt. pedig örömmel támogat olyan szervezeteket, melyek munkáját hazai és nemzetközi szinten is elismerik.

B1Q70461Fotó: egrivizilabda.hu

Tizenötmillió forintról szóló megállapodást kötött az Eger és a Szerencsejáték Zrt, Dr. Zsiga Marcell pedig hangsúlyozta, hogy amennyiben sikeres lesz az együttműködés, a jövőben is készek újabb támogatások nyújtására. A ZF-Eger vezetőedzője, Dabrowski Norbert úgy fogalmazott a szerződéskötés után, hogy csakis egy nyugodt, stabil, biztos háttér tudatában lehet még magasabb szinten követelni és teljesíteni. A csapat kapitánya, Biros Péter is kifejezte köszönetét, és elmondta, hogy ezáltal még több jut a fiatalokra, a jövő vízilabdázóira.

N.V.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS