2017: Íme, az év gólja!

Budapest, 2017. július 27.
A görög Konsztantinosz Murikisz és Hosnyánszky Norbert (j) a férfi vízilabdatorna elõdöntõjében játszott Görögország - Magyarország mérkõzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én.
MTI Fotó: Czagány Balázs

Aligha lehet szebbet találni Hosnyánszky góljánál a 2017-es esztendőben.
Budapest, 2017. július 27. A görög Konsztantinosz Murikisz és Hosnyánszky Norbert (j) a férfi vízilabdatorna elõdöntõjében játszott Görögország - Magyarország mérkõzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 27-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

(MTI Fotó: Czagány Balázs)

Pazar mozdulatot mutatott be a budapesti vb elődöntőjében válogatottunk. Hosnyánszky Norbert a legjobbkor húzta elő a tarsolyból csavarmozdulatát, ami végül hathatós segítség volt abban, hogy a pólóválogatottunk finalista legyen a világbajnokságon.

A mozdulat után így vélekedett a pólós:

Az utóbbi időben megpróbáltam háromszor-négyszer, de fölé ment, a legjobbkor ment be. Nincs különleges technikája, és nincs különleges időpontja sem, néha így jön, néha meg nem. Nem tudom megmondani, miért. Edzésen egyszer-kétszer kétszer eszembe jut, lövök egyet, de ha gyakorolnám, szétmenne benne a vállam. Egyszer el lehet sütni egy meccsen, ennyi pont elég, aztán vagy bejön, vagy nem.”

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS