A BVLSZ fogadást tartott a Masters Eb magyar csapatainak tiszteletére

A Budapesti Vízilabda Szövetség a Masters Eb-n részt vett magyar csapatok tiszteletére rendezett fogadást.

A Rómában megrendezett Masters Európa Bajnokságon részt vett és összességében kiemelkedően eredményes magyar csapatok képviselőinek, játékosainak rendezett egy meghitt ünnepséget és adott vacsorát a közelmúltban a Budapesti Vízilabda Szövetség az Óbudai Trófea Grill Étteremben.

A csapatok szép számmal megjelent képviselője ünnepelt együtt igen jó hangulatban a baráti, sőt szinte családias jellegű eseményen, amelynek során az érmes helyezést elért csapatoknak a szövetség elnöke, Pázmányi Gábor még egy ajándék csomaggal is kedveskedett!

Mint ismeretes, a nőknél a 30+-os korosztályban a Kling II. Kerület ezüstérmes lett. A férfiaknál 60+-ban az OSC Masters az 5., a Sunday Boys a 6. helyen végzett. 55+-ban a Vidám Vízilovak megnyerte a korosztályt, itt a 4. helyen végzett a Sunday Boys. Az 50+-os korosztályban az YBL  a 12. helyen végzett, a BVSC-Zugló pedig a hetedik lett viszont az FTC Masters egy bronzéremmel gazdagodott.  A 45+-os korosztályt megnyerte a Oázis. A 35+-os korosztályban a Bull’s Blood a harmadik, a Neptun a negyedik lett.